X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Saha Anket Çalışmalarının Artık Yeni Bir Yüzü Var !

AnasayfaHaberiniz Olsun.Saha Anket Çalışmalarının Artık Yeni Bir Yüzü ...

Saha anket çalışmaları için özel olarak geliştirilmiş Anketör Anket Yönetim Sistemi, anket çalışmalarının artık yeni yüzü !

 

Anketör Anket Yönetim Sistemi, saha anket çalışmaları için özel olarak geliştirilmiştir bir anket yönetim sistemi yazılımıdır. Anket yazılımı bilgisayar, tablet, cep telefonları ile sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Kolay Bir Şekilde Anket Oluşturun !

Anketör'de anket oluşturmak oldukça kolay ! Anket soruları, cevaplar ve şıkları kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Anketör sisteminde birden fazla anket oluşturabilir ve yönetebilirsiniz. Sorularınıza karşılık gelen şıkları oluşturabilir, soru şıklarınızı seçmeli, metin vb. seçenekler olarak seçebilirsiniz. Anket sonuçlarınızı detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

 

Ekipler Oluşturun ve Yönetin !

Anketör'de ekipler oluşturabilir, ekiplere anketler atayabilirsiniz. Ekiplerin yaptığı anketleri anlık olarak takip edebilirsiniz.

Anketör sisteminde birden fazla ekip oluşturabilir ve yönetebilirsiniz. Oluşturduğunuz ekipleri farklı konumlarda ya da konularda görevlendirebilirsiniz. Görevlendirdiğiniz ekiplere atadığınız anketler ile konumsal ya da konusal analizler yapabilirsiniz.

 

Anket Sonuçlarını Detaylı Raporlayın !

Anketör'de anket sonuçlarınız ile analizler oluşturabilir, detaylı raporlamalar üretebilirsiniz.

Ekiplerin yaptığı anketlerin sonuçlarını detaylı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Anket sonuçlarına göre kapsamlı analizler ve detaylı raporlamalar gerçekleştirebilirsiniz.

 


Top